HomeOver ons

Over ons

 

Huus is het online platform voor het verkopen van uw recreatiewoning. Bij Huus kunt op een veilige en effectieve manier uw recreatiewoning aanbieden op de markt. Tijdens het verkopen kunt u gebruik maken van de service en diensten die Huus aanbiedt, waaronder advies van de Huus makelaar of bijvoorbeeld het maken van promotiemateriaal. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen binnen de recreatiemarkt en is het mogelijk om de statistieken van uw woning in te zien.

Hoe werkt het

Denkt u er aan om een recreatiewoning te verkopen? Dat kunt u zelf natuurlijk het beste. Huus is daarom hét online platform om zelf uw vakantiewoning aan te bieden.

Niet helemaal zeker van uw zaak? De Huus-makelaar staat voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens de verkoop.

Vraag het Guus

Heeft u vragen over het online zetten van uw woning? komt u er niet helemaal uit met de verschillende pakketten of heeft u andere vragen? Guus staat voor u klaar. Guus is niet alleen op de hoogte van alle woningtrends en veranderingen in de markt, ook kan hij u helpen met alle vragen over de website! Guus is elke dag online van 10:00 tot 18:00 uur op Whatsapp.

 

206