HomeBouwen

Bouwen

Wilt u graag wonen in een duurzame woning met een uniek design? Bent u op zoek naar een mobiele woning die u flexibel op maat kunt laten bouwen als vakantiewoning, mantelzorg woning of woonark? HUUS kan u hierbij helpen! U kunt zelf uw eigen afmetingen kiezen en alles is mogelijk van een volledige glaspui tot openslaande deuren. En wilt u graag de ruimte op het dak benutten voor een dakterras? Ook dat is mogelijk!

Vakantiewoning

Bent u op zoek naar een mobiele vakantiewoning? Wilt u genieten van het buitenleven waar u maar wilt en op een duurzame manier? HUUS biedt mobiele chalets gemaakt van duurzaam hout voor een vakantiewoning op maat. Aan de hand van uw wensen creëren wij uw vakantiewoning met een uniek design. En wilt u na een tijdje verhuizen naar een andere locatie? Geen probleem. Dit verplaatst u makkelijk mee naar uw nieuwe adres. Natuurlijk kunnen we hier bij Huus u in begeleiden. 

Mantelzorg woning

Bent u op zoek naar een mobiele mantelzorg woning? Wilt u graag blijven wonen op een voor u vertrouwde plek met alle gemakken voorzien? De mobiele mantelzorg woningen worden gemaakt van duurzaam hout voor een woning op maat. Aan de hand van uw zorgwensen creëren wij uw ‘thuis’ met een uniek design. Mocht u de mantelzorg woning door omstandigheden willen verkopen, dan is dit geen probleem. De woning is door de lange levensduur eenvoudig te verplaatsen en her te gebruiken.

Tiny house

Bent u op zoek naar een tiny house? Wilt u graag minimalistisch en zelfvoorzienend wonen op een bijzondere plek in de natuur? Of wilt u niet vastgebonden zijn aan een plek, maar de vrijheid opzoeken waar u maar wilt? Aan de hand van uw woonwensen creëren wij voor u een bijzonder huis dat is voorzien van alle gemakken. Ben t uzelf creatief en wilt u graag de woning zelf inrichten met ruimtebesparende oplossingen? Ook dan helpen we u graag.

211